GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-09-2022 13:52

ESKİŞEHİR E-TİCARET MERKEZİ’NİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ESKİŞEHİR E-TİCARET MERKEZİ’NİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin gelişimlerine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı. ETO tarafından BEBKA’nın (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) desteğiyle sürdürülen  Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. ETO üyesi firmalara e-ticaret dünyasının kapılarını aralamak ve üyelere bilgi ve teknik destek sağlamak amacıyla hazırlanan projenin tanıtım toplantısı yoğun katılımla Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Üyelerimizin e-ticarete uyum sağlamasına öncülük ediyoruz

Toplantının açılışında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, firmalara e-ticaret yapabilmeleri için destek vermek amacıyla sürdürülen Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin firmalara yeni ufuklar açtığını söyledi. Dünyada ve ülkemizde e-ticaretin her geçen gün daha da önem kazandığını ve üyelerin de bu değişime uyum sağlaması için çaba gösterdiklerini belirten  ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesini de bu vizyonla hayata geçirdiklerini kaydetti. 

E-ticaret yapmak isteyen firmalara danışmanlık ve teknik destek veriyoruz

Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesi sayesinde Eskişehir’e 672.767 TL hibe sağladıklarını belirten ETO Başkanı Güler, proje kapsamında e-ticaret yapmak isteyen firmalara fizibiliteden ürün fotoğraflamaya, pazar çalışmasından reklam çalışmalarına kadar çok yönlü danışmanlık desteği verildiğini sözlerine ekledi. Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nden, e-ticaret yapmak isteyen tüm üyelerin faydalanabileceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, tüccarın gelişimine katkı sağlayacak projelere devam edeceklerinin altını çizdi.

E-ticarete başlamak isteyenlere yol gösterecek

Tanıtım toplantısında konuşan Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinden sorumlu ETO Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç, Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin kapsamı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Genç, Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nin e-ticaret yapmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyen, mevcut e-ticaret hacmini artırmak isteyen firmalara öncülük ettiğini kaydetti.

AdminAdmin