GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-05-2021 11:27

ESKİ’DE NELER OLUYOR…

ESKİ’DE NELER OLUYOR…

Yeni Genel Müdür Oğuzhan Özen…  

Kimdir Oğuzhan Özen  Yılmaz hocanın  adeta evladı  gibi. Üniversite  döneminden bu yana Yılmaz hocanın yanında. İletişim mezunu Büyükşehir Belediyesinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Yani son yıllarda Yılmaz hocanın en güvendiği kişi.

Esasında getirildiği görevle yakından uzaktan ilgisi yok.  Bu göreve daha ehil bir kişinin getirilmesi beklendi, ancak hoca ile çalışmak zor olunca aday bulunamadı. Mecburen Oğuzhan Özen göreve getirildi. Zaten sorunlu olan Su ve Kanalizasyon sisteminde son dönemlerde büyük aksamaların olduğu söyleniyor. En son Alpu’da cereyan eden kanalizasyona atık karışmasından sonra   aksamaların artacağını söyleniyor. Ayrıca köylerin su sorunu hat safhada. Bir çok köy perişan. Yaz  aylarında sıkıntılar  daha büyüyor. Çözüm için bir çalışma yok.

Yılmaz Hoca sıkıntıyı hissetmiş olacak ki, 3 aylık Genel Müdürlük yapıp emekli olan Ahmet Şerbetçi’yi  Oğuzhan Özen’e danışman atadı. Yeterli mi tabi ki yetersiz. ESKİ’de  sıkıntıların artarak süreceği konuşuluyor. Esasında şunu da belirteyim ki Oğuzhan Özen aynı zamanda Yılmaz hocanın siyasi  ayağı. Son CHP Kongresinde çok çalıştı ama başarılı olamadı.

Genel Müdür Oğuzhan Özen’in  siyasi  çalışmaları ESKİ’de sürdürdüğü ifade edilirken, Yılmaz hocanın Genel Müdürlük için  tecrübeli bir  isim aradığı da konuşuluyormuş.

Ayrıca Yılmaz hocanın yeni dönemde milletvekilliği için Oğuzhan Özen’i  hazırladığı yönünde çalışmalar yaptığı da sızan haberler arasında yer alıyormuş. CHP çevresinde ise geçen dönem Yılmaz hocanın tespit ettiği milletvekili listesinin başarısız olduğu 3 milletvekilinin 2’ye düştüğü, bundan böyle Yılmaz  hocanın  milletvekili  sıralamasına etki yapamayacağı iddia ediliyor.

Bugünlük bu kadar gelecek hafta daha başka bir  konuda buluşmak üzere hoşça kalın…

AdminAdmin