GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-12-2020 17:21

TEPEBAŞI’NDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

TEPEBAŞI’NDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarını, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürüyor.

Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı asfalt çalışmaları; Aşağı Söğütönü Mahallesi, Işıklar Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Hoşnudiye Mahallesi, Sazova Mahallesi, Şarhöyük Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Tunalı Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Yukarı Söğütönü ile Çukurhisar Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde devam ediyor.

Ekiplerin kilit taş, bordür ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Sazova Mahallesi, Tunalı Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Aşağı Söğütönü Mahallesi, Ömerağa Mahallesi, Yeni Mahalle, Uluönder Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kumlubel Mahallesi, Zincirlikuyu Mahallesi ile Esentepe Mahallesi yer alıyor.

Üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Hoşnudiye, Aşağı Söğütönü, Sazova, Sakintepe, Yukarı Söğütönü, Eğriöz, Nemli, Yukarı Kartal, Keskin, Çalkara mahallelerinde sürüyor.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğini bildirdi.

AdminAdmin