GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2020 12:47

TGF KORONA VİRÜS ARTIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

TGF KORONA VİRÜS ARTIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

COVİD-19 İÇİN ÖNLEM ŞART

Toplantıdan  bir açıklama yapan TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Tüm Türkiye genelinde Covid-19 vakalarında önemli bir artış var. Bazı illerde bu artış daha fazla. Meslektaşlarımızdan da hastalığa yakalananlar oldu, bazıları iyileşti bazıları da tedavi görüyor. Tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Daha önceki tedbirlere bu dönemde uyulmadığını üzülerek görüyoruz. Bu tehlikenin daha fazla artmaması için daha ciddi tedbirler alınmalı. Sağlığımız her şeyden önemlidir” diye konuştu.

 

TGF OLARAK PROGRAMLARI İPTAL ETTİK

Başkan Karaca, Covid-19’un artış göstermesi nedeniyle yapmayı planladıkları etkinlik ve toplantıları iptal ettiklerini belirterek, “Çorum ve İstanbul’daki Başkanlar Konseyi ile bazı illerde yapmayı planladığımız programları iptal ettik. Diğer kurum, kuruluşların da aynı davranışı sergilemelerini bekliyoruz. Meslektaşlarımızdan da görevlerini yaparken daha dikkatli olmalarını ve tedbir almalarını istiyoruz” dedi.

 

BASIN ÇALIŞANLARI MAĞDUR

Karaca, koronavirüs sürecinde  basın kuruluşlarına sağlanan kısa çalışma ödeneğinde Basın çalışanlarının 600 lira eksik maaş aldıklarına dikkat çekerek, “Bu büyük bir mağduriyet yaratmaktadır. Bu mağduriyetin devlet tarafından karşılanmasını istiyoruz” dedi.

AdminAdmin